12 Eylül 2016 Pazartesi

Foto Galeri



4 Eylül 2015 Kayropraktik YL Lansmanı Dr. Mustafa Ağaoğlu ile birlikte,



Special Olympics Fizyoterapisti, Adana Bölge Oyunları, 3-4 Mart 2016,



Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şenay Yalçın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güngör Kayropraktik YL programı öğrencileriyle bir araya geldiler. (31 Mart 2016)


Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu, BAU Kayropraktik Yüksek Lisans Bölüm hocalarına ve öğrencilerine ziyarette bulundu, TR ve Dünyada Kayropraktik konuşuldu. (31 Mart 2016)


Kayropraktik Yüksek Lisans Lansman Programı, Sunuculuk (4 Eylül 2015)


European Chiropractors' Union Convention, Lillestrøm, Oslo, Norway (7 Mayıs 2016)


Orta Doğu ve Doğu Akdeniz Kayropraktik Federasyonu Başkanı Dr. Stathis ve Asya Kıtası Başkanı Dr. Takeyachi ile BAU Kayropraktik'i Konuştuk. Dubai, (11 Mayıs, 2016)




BAU Kayropraktik'i Dünya Alkışlıyor.
Dünya Kayropraktik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı Dr. Gregory Stewart (WFC President) ile tekne turunda bir araya geldik. Tabii ki "BAU Kayropraktik" konuşuldu




Bir fotoda; 3 Kıta başkanı, 1 Dünya Kayropraktik Fed. Başkanı ve 2 BAU Kayropraktik'li var. Ülkemiz & BAU adına Dubai'de bulunduk.

Sağdan sola;

Ortadoğu ve Doğu Akdeniz Kayropraktik Fed. 1. Başkan yardımcısı Dr. Mustafa Ağaoğlu,

Dünya Kayropraktik Federasyonu Başkanı Dr. Gregory Stewart,

Güney Amerika Temsilcisi Dr. Carlos,

Ortadoğu ve Doğu Akdeniz Kayropraktik Fed. Başkanı Dr. Stathis Papadopulos,

Avrupa temsilcisi Dr. Asben, (Şu anki Dünya Kayropraktik Federasyonu Başkanı)

Uzm. Fzt. Mehmet Toprak




Soldan Sağa;
Uzm. Fzt. Mehmet TOPRAK, Dr. Mustafa Ağaoğlu, Dr. Richard BROWN (Dünya Kayropraktik Federasyonu Genel Sekreteri)

Dr. Mustafa Ağaoğlu ile birlikte Ülkemizi temsilen Dubai'de bulunduk. Bir çok lider gibi Dünya Kayropraktik Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Richard Brown da Orta Doğunun Mum Işığı olan "BAU Kayropraktik" konusunda memnuniyetini belirtti.





23 ülkeyi reprezente eden Avrupa Kayropraktik Birliği Başkan Yardımcısı (ECU Vice Presedent) Dr. Vivian ile BAU Kayropraktik'i konuştuk. Dubai- (14 Mayıs 2016)





Avrupa Kayropraktik Birliği Kongre Daveti için Nobel Ödüllerinin verildiği salonda Orta Doğunun ilk ve tek programı olan BAU Kayropraktik'i temsilen bulunduk. Oslo, Norveç (5 Mayıs 2016)


Avrupra Kayropraktik Birliği Kongresi Gala Gecesi (7 Mayıs 2016)


University of Social Welfare and Rehabilitation Science-Dünyada Fizyoterapi Oturumunda, Türkiye adına Video Konferans Sunum, (26 Aralık 2015) Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şenay Yalçın ve Öğrencilerimiz ile sunum sonrası hatıra fotoğrafımız.






University of Social Welfare and Rehabilitation Science-Dünyada Fizyoterapi Oturumunda, Türkiye adına Video Konferans Sunum (26 Aralık 2015)




Beşiktaş Meydanı- 1. Postür Analizi Farkındalık Projesi 14-15 Mart 2015




Omurga Hastalıklarında Güncel Tedaviler Sempozyumu-Omurga Hastalıklarında Postüral Değerlendirme Vaka Örnekleri 11-13 Şubat 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder